۱۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۹:۳۲

"ان تی وی" آلمان تحلیل کرد؛

سیاستهای ریاکارانه و مزورانه آلمان در عرصه صادرات تسلیحات

سیاستهای ریاکارانه و مزورانه آلمان در عرصه صادرات تسلیحات

یک رسانه آلمانی در تحلیلی با اشاره به اینکه آلمان ظاهرا مداخلات نظامی در دیگر کشورها را رد کرده و در پشت پرده از صادرات تسلیحات به مناطق بحرانی و جنگها سود می برد، سیاستهای این کشور در این باره را مزورانه و ریاکارانه ارزیابی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "ان تی وی" آلمان در تحلیلی نوشت: آلمان هرگز نمی خواهد به مخالفان سوری سلاح تحویل دهد که البته استدلالهای خوبی برای این موضع گیری برلین وجود دارد . البته مسئله برای آلمان این است که دستهای خود را آلوده به این درگیریها نکند، اما صادرات تسلیحات آلمان نشان از سیاستهای ریاکارانه و مزورانه برلین در این عرصه دارد.

نویسنده در ادامه به موضع گیریهای کشور آلمان در قبال جنگهای سوریه، لیبی و همچنین جنگ عراق اشاره کرد که در همه آنها برلین هر گونه مداخله نظامی و وارد شدن به این درگیریها را رد کرده بود و در بخش دیگری از این مطلب نوشت: از طرفی آلمان با این حقیقت که بعد از آمریکا و روسیه سومین صادر کننده تسلیحات در دنیا است و اینکه به عربستان سعودی تانک ارسال می کند هیچ مسئله ای ندارد.

در ادامه آمده است: همین چند روز پیش بود که کشور آلمان یک معاهده سازمان ملل درباره محدودیت تجارت اسلحه را تصویب کرد، اما در این میان این مسئله مطرح نبود که تجارت تسلیحاتی آلمان را محدود کنند. از نظر برلین باید تجارت تسلیحاتی محدود شود که با تحویل سلاح به آن منطقه بیم نقض حقوق بشر می رود که از دید دولت آلمان صادرات تسلیحات این کشور چنین خصوصیتی را ندارد.

نویسنده در ادامه به سیاستهای مزورانه و ریاکارانه آلمان در عرصه صادرات تسلیحات اشاره کرده و نوشت: نقشه کشورهایی که از آلمان سلاح وارد می کنند لکه های سفید بسیار اندکی دارد.

این رسانه آلمانی با تاکید بر اینکه در صادرات تسلیحات آلمان تنها به شعار اقتصاد، رشد و رفاه توجه شده و از صلح هیچ خبری نیست همچنین آمده است که آلمان استدلالهای خوبی برای مداخله نکردن در درگیریهایی از جمله سوریه دارد که البته اصلا این استدلالها برای آلمان مطرح نیست و این کشور تنها می خواهد خود را بی تقصیر نشان دهد. در این میان لیبی،سوریه و مالی هیچ کدام فرقی نمی کند، در همه آنها موضع آلمان این است که ما مداخله نمی کنیم.

نویسنده در ادامه این سیاست آلمان را که آشکارا از جنگ و درگیری اجتناب می کند و در خفا و پنهانی از صادرات تسلیحات و جنگ سود می برد، ریاکارانه و مزورانه توصیف و خاطر نشان کرد که وستروله، وزیر امور خارجه آلمان در سوم ژوئن در نیویورک برای امضای قرارداد کنترل تجارت تسلیحات حاضر خواهد شد و به احتمال زیاد بار دیگر به گونه ای رفتار خواهد کرد که گویی صلح یک تقاضای صادقانه دولت آلمان است.
 

کد خبر 2067880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha